Žaluzine prvome mjestu služe da sprečavaju ulazak topline i svjetlosti u prostor te dekorativno uljepšavaju prostor i stvaraju hlad na željenom prostoru.U ponudi imamo unutarnje i vanjske žaluzine. 

Unutarnje žaluzine klasična su zaštita od sunca, a prednost im se očituje u odlučnoj mogućnosti reguliranja svjetlosti. Lamele žaluzina mogu se stupnjevito otvarati i zatvarati te se na taj način kontrolira količina svjetlosti u prostoru. Ova vrsta žaluzina, s jedne strane, oprema prostor i uljepšava ga, a s druge, zadovoljava potrebe, zahtjeve i želje poput reguliranja svjetlosti, zaštite od pogleda i sprečavanja vrućine.
Pomoću naše široke palete visokokvalitetnih žaluzina možete uvijek postići odličan izgled svih prostorija.

 

Vanjske žaluzine sve su češći element arhitekture, jer osim funkcionalne zaštite od sunca i dobrog prozračivanja, stvaraju i moderne minimalističke efekte na pročeljima objekata. Otporne su na vremenske utjecaje i pružaju zaštitu od provale i buke.

Pomoću regulacije lamela sami određujete količinu svjetlosti i privatnosti u prostoru.
Izrađene su iz kvalitetnog materijala (ALU), te se nudi velika paleta modernih boja koje kućama i objektima daju moderan izgled.

 

TRAKASTE ZAVIJESE 

Koriste se kao moderno rješenje za uređenje stanova, poslovnih i javnih prostora. 

Njihova funkcija je da zadovolje svakom ukusu i arhitekturi interijera svojom fleksibilnošću, u smislu prilagodbe prilikom ugradnje zavjese te odabirom boja i dezena koji dočaravaju osjećaj topline i opuštenosti u prostoru u kojem boravimo.