VANJSKE ŽALUZINE

Vanjske žaluzine sve su češći element arhitekture, jer osim funkcionalne zaštite od sunca i dobrog prozračivanja, stvaraju i moderne minimalističke efekte na pročeljima objekata. Otporne su na vremenske utjecaje i pružaju zaštitu od provale i buke.

VIŠE

 UNUTARNJE ŽALUZINE

Žaluzine prvome mjestu služe da sprečavaju ulazak topline i svjetlosti u prostor te dekorativno uljepšavaju prostor i stvaraju hlad na željenom prostoru.U ponudi imamo unutarnje i vanjske žaluzine.

VIŠE

 

Rolete su zaštita koja nam omogućava zaštitu s vanjske strane od različitih vremenskih prilika i neželjenih pogleda. Sa roletama postižemo potpuno zatamnjenje prostora, a ujedno nam pružaju odličnu toplinsku i zvučnu izolaciju.

VIŠE

Komarnici predstavljaju evoluciju zaštite od komaraca i insekata. Apsolutno zdravlju prihvatljiv proizvod od mnogih ostalih riješenja protiv komaraca i insekata., a ujedno dopuštaju ulaz svježeg zraka. Izrađeni su od čvrstih materijala (fiberglas) i vremenski postojanih elemenata s elegentnim i profinjenim dizajnom.

VIŠE

 

Kod zamjene PVC stolarije najčešće se mijenjaju klupčice koje osim izgleda imaju važnu izolacijsku ulogu, jer sva voda koja se prilikom kiše slijeva niz prozor, pada na vanjsku prozorsku klupčicu, koja ju usmjerava dalje od podnožja prozora kako ne bi došlo do procurivanja.

VIŠE